Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
   
  KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
 
   
  Başkan Uysal ‘Birleştirmek zorundayız’  
 
   
  Muratpaşa, Gıda Politika Rehberi için Selanik’te  
 
   
  Başkan Adayı Tütüncü: “Antalya’da yepyeni bir geleceğin kapılarını açacağız”  
 
 
Uzunkaya: Antalya Huzurlu ve Güvenli Bir Bayrama Hazır
Uzunkaya: Antalya Huzurlu ve Güvenli Bir Bayrama Hazır
 
Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, alınan bayram tedbirlerini içeren yazılı bir açıklama ile birlikte Antalyalıların bayramını kutladı
 
23 Haziran 2017 Cuma - 12:37

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yapmış olduğu açıklamada: “Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı, gönül dünyamıza hitap eden değerlerin ise daha da yoğunlaştığı çok önemli günlerden olan bir Ramazan Bayramı’na daha milletimizle birlikte yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Toplumları birleştiren, millet olma duygularını tekrar ortaya koyan bayramların önemi büyüktür. Bayramlar; dini ve milli duygularımızı harekete geçiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, millet, devlet ve kardeş olma bilincini tazeleyen, hem akrabalık bağlarını hem de komşuluk ilişkilerini kuvvetlendiren, toplumsal hayatı canlandıran ve nihayet büyük bir özlemle beklenilen özel ve önemli günlerdir.
 
Türkiye Cumhuriyetinin köklü ve temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı başta Anayasa, yasalar ve diğer mevzuatlar çerçevesinde toplumun huzur ve güvenliğini, vatandaşların can ve mal emniyetini temin ve tesis etmekle görevlidir.
 
Dış güçlerin ve tüm şer odaklarının da desteğini alan FETÖ/PDY terör örgütünün son Türk Devleti’ni parçalamayı / yıkmayı hedefleyen ve fakat topyekun milletçe püskürtülen  15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Hem millet olarak ve hem de teşkilat olarak bu hain saldırıyı ve hainleri asla unutmamalı, vatanın bölünmez bütünlüğüne, ülkenin huzur ve güvenliğine tarih boyunca kasteden tüm terör örgütlerinin ve şer odaklarının her türlü saldırılarına karşı millet olarak daima hazırlıklı, donanımlı ve uyanık olmalıyız.
 
Milletimiz polisine her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Milletimizin bizlere duyduğu güveni zedelememek, onlara en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek, Antalya’yı ülkemizin en güvenli metropolü haline getirmek öncelikli hedefimiz ve de görevimizdir. Vatandaşla bütünleşmenin temel anahtarının sevgi, saygı, hoşgörü, adalet ve nezaket olduğunu biliyor, sadakatimiz ile devlete, hizmetimiz ile de millete her daim bağlı kalacağımıza olan yeminimize sadık kalıyoruz.
 
Emniyet Teşkilatı olarak; yasadışı her türlü oluşum ve yapılanmalara ve vatandaşlarımızın üzerinde lokal nüfuz ve baskı alanları yaratmak isteyen gruplara karşı bugüne kadar yürüttüğümüz kararlı mücadelemizi her daim aynı inanç, azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Şüphesiz bu mücadeledeki en büyük gücümüz ve motivasyon kaynağımız vatandaşlarımızın bizlere verdiği ve vereceği destektir.
 
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak; hizmetin en iyisine layık olan Antalyalı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, 24 saat görev başında olacağımız bayram süresince, vatandaşlarımızın  karşılaşacakları her türlü asayiş, güvenlik, terör ve trafik olaylarıyla/sorunlarıyla ilgili olarak ihbar, şikâyet ve yardım taleplerini 155 Polis İmdat telefonuna yapabileceklerdir.
 
Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için, 24-27 Haziran 2017 tarihleri arasında il geneli polis sorumluluk bölgesinde genel güvenlik, asayiş ve trafik güvenliğinin temini amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce toplam (4.750) personelin görev alacağı bir dizi güvenlik ve trafik tedbirleri planlanmış ve uygulamaya konulmuştur.
 
Bu amaçla; başta İlimizdeki  tüm alışveriş merkezleri, pazar yerleri, piknik alanları, mezarlıklar, camiler, plajlar, çarşılar olmak üzere halkımızın yoğun olarak bulunacakları bölgelerde, kapkaç, hırsızlık, yankesicilik vb. suçlara maruz kalmalarının önüne geçilmesi ve trafik kazalarına meydan verilmemesi amacıyla;
 
Şehirlerarası otobüs terminali, metro istasyonları,  hava ve deniz limanları ile şehir içi toplu taşıma araçları ve duraklarında oluşabilecek yoğunluklar dikkate alınarak mevcut  sivil ve resmi motorize ekipler ile yaya devriye görevlilerimizin sayıları arttırılmış,
 
Aranan kişilerin yakalanması ve vatandaşların huzur ve sükununu bozacak davranışların men edilmesi için, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek şekilde yoğun kontrol ve denetlemeler planlanmış ve uygulanmaya başlanmış,
 
Arefe gününden itibaren bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunacak olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için mezarlık alanlarında yeterli sayıda resmi ve sivil personel görevlendirmesi yapılmış,
 
Ayrıca, bayram sabahı bayram namazı sebebiyle tüm Camilerimizin çevrelerinde ek tedbirler planlanmış,
 
Şehir içi ve şehirlerarası yollarda; trafik kazalarının önlenebilmesi ve vatandaşlarımızın bayram ziyaretlerini huzur içinde yapabilmeleri ve trafiğin tanzimi/denetimi için mevcut ekip sayısı iki katına çıkarılmıştır.
 
Bayram süresince trafiğe çıkacak olan tüm araç sürücülerimizin, trafik kurallarına, işaret ve işaretçilerine özenle uymaları, hız limitlerine riayet etmeleri, hiç olmazsa bayram günlerinde yol kullanıcılarına (sürücü, yaya, yolcu) karşı daha saygılı ve hoşgörülü davranmaları, araçlarının bakım ve kontrollerini yaptırmadan trafiğe çıkmamaları, kendi can ve mal güvenliklerinin yanında ülkemiz için de büyük önem arz etmektedir.
 
Vatanın bölünmez bütünlüğü ve tüm kutsallarımız uğruna canlarını  feda ederek şehitler kervanına katılan polis, asker, sivil tüm kahraman evlatlarımızı bir kez daha rahmet, minnet  ve şükranla anıyor, gazilerimizden ölenlere rahmet yaşayanlara da sağlık ve şifa diliyor, sevinç ve mutlulukların arttığı, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği bayramlarımızı, milletçe bayram tadında geçirmemizi temenni ediyor,  bu vesileyle hizmetinde olduğumuz siz saygıdeğer vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını şahsım ve Antalya Emniyet Teşkilatı adına en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk  ve esenlikler diliyorum” dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Değirmendere’de Canlar Buluşması 9 Temmuz’da
 
Kepez’de 61 Bin Konuta Doğalgaz
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Emekli Hakim M.D. FETÖ’den Tutuklandı
Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında emekli hakim tutuklanırken, ...
Çin Heyetinden Uzunkaya’ya Ziyaret
Çin Halk Cumhuriyeti Shandong eyaletinden bir heyet Emniyet Müdürü Uzunkaya’yı ziyaret etti
AKDİM Operasyonunda 10 Tutuklama
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ...
Antalya Polisinden Kaçak Sigara Ve Parfüme Sıkı Takip
Antalya Emniyeti’nin yaptığı 2 ayrı operasyonda yüklü miktarda kaçak parfüm ve sigara ele geçirildi
 
 
Emekli Hakim Ve Eşine FETÖ Gözaltısı
Antalya’da düzenlen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ...
Mayıs Ayı’nın Polisleri Ödüllendirildi
Antalya Emniyeti, görevleri esnasında gösterdikleri başarıdan dolayı 3 ...
Bankamatik Farelerine Suçüstü!
Antalya’da bankamatiklere dadanan dolandırıcılar, polisçe yapılan operasyonla yakalandı.
AKDİM’e FETÖ Operasyonu!
FETÖ/PDY'nin Dinler Arası Diyalog projesine hizmet etmek üzere kurulan ...
 
 
Antalya Polisinden Bandrol-3 Operasyonu
Antalya Emniyeti’nce Bandrol-3 Operasyonu kapsamında şehir merkezinde ...
Antalya Emniyeti’nden Huzurlu Sokaklar Uygulaması
Antalya Emniyet Müdürlüğü, turizm sezonunun başladığı bu günlerde Huzurlu ...
FETÖ/PDY Operasyonları Kapsamında 4 Şüpheli Yakalandı
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ...
Seri Hırsızlar Antalya Polisinden Kaçamadı
16 Ayrı Evde ve 3 İşyerinde Meydana Gelen Hırsızlık Olaylarının Şüphelileri Yakalandı
 
 
kaleiçi festival
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Büyük Antalya diyor ki...
fener alayı
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika