Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
   
  Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
   
  AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
   
  81 ilde "Narkoçelik-13” operasyonları düzenlendi.  
 
   
  Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar  
 
 
   
  Mehmet KESİM mehmetkesim@buyukantalya.com  
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
20 Ocak 2024 Cumartesi

Size İyimisiniz diye sorma sebebim Antalya yüzünden...
Kusura bakmayın ama iyiyim derseniz bilinki Antalya'da CHP'liler Partilileriniz  hatta  belli bir insan grubu hiç ama hiç iyi değil.
Şaşkın ,Hayal  kırıklığına uğramış, ve yaşanan gelişmeler ve belirsizlik'den  dolayı son derece üzgünler...
Ortalık fokur fokur kaynıyor bunu duymamanıza imkan ve ihtimal vermiyorum .
Çünkü Türkiyenin en özel şehirlerinden Turizmin başkenti  Antalya'dan bahsediyorum
Hani heryıl milyonlarca turistin geldiği yatak kapasitesine göre İspanya'dan büyük  Dünyanın En çok ziyaret edilen ilk on şehirlerinden biri ,Türkiye ekonomisini turizmde tarımda en önemli merkezlerinden Antalya Partinizin yani CHP nin oy potansiyelinin oldukça yüksek olduğu  Antalya'dan. bahsediyorum
Son seçimde büyük şehir Muratpaşa,Manavgat,Konyaaltı,  başta olmak üzere bir çok önemli ilçede seçimi kazandığınız,5 Milletvekili çıkardığınız Antalya'dan 
İşte O Antalya'da  CHP BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI  adayın bir türlü  açıklayamamanız,KONYAALTINDA  hiç akla hayale gelmeyecek bir aday isminin  açıklanması  Antalya'yı çoook gerdi..
O kadar çok gerdiki  her gün onlarca telefon mail ,mesajlarla  partililer yana yana yakıla yakıla ne olacak bu işin sonu mehmet bey diye bir bildiğim var mı diye bana ekip arkadaşlarıma soruyorlar..
O kadar çok bilgi kirliliği o kadar çok dedikodu varki insanlar üzgün ve hayal kırıklığına uğramış vaziyetde .
İnanın bu insanlara çok üzülüyorum ,BU İNSANLAR İYİ DEĞİL ÖZGÜR BEY 
Ne demiştiniz Antalya'daki son  konuşmanızda ''Altı Okun tarihsel gerekliliğine inanarak,olgusal gerçekleri sahiplenerek altı oku aşındırmadan ,geliştirerek,cesur,kararlı bir siyaset yapmamız lazım ''  

Siz CHP nin çiçeği burnunda yeni genel başkanı olsanızda politik  tecrübenizi  hatipliğinizle yıllardır meclis çatısı altında gösteriyorsunuz.
Selanık Macırı aile geçmişi olan insanların saflığı temizliği  hep bilinir, sizinde bu geçmişe sahip olmanız  doğrusu size olan güveni daha çok artırırken  CHP'de benim  için asıl konu olan Antalya'da yaşananları benim kalemimden sizinle ve kamuoyunla paylaşmanın tarihi bir görev olduğunu düşünüyorum.
Sn Genel başkan  bu köşe yazım tamamen duygusal çok şükür bugüne kadar olduğu gibi ilkeli .tarafsız,kimsenin tetikçisi olmadan 35 yıllık gazetecilik yazarlık mesleğimin tecrübesine  dayanarak güvenerek  ve Antalya Sokkalarını çoook iyi bilen ,nabzını tutabilen, bu insanları 30 yılı aşkındır tanıyan bir Antalyalı olarak kaleme alıyorum.

LÜTFEN ANTALYA'YA  ÖZEN GÖSTERİN,BİZZAT İLGİLENİN 
Ne Biz Antalyalılar Nede Antalyamız öyle olduyla bittiyle  çeşitli dedikoduların gölgesinde aday açıklanacak seçime girilecek bir şehir değil.
TEKRAR EDİYORUM ANTALYA  KİMSENİN ÇANTASINDAKİ KEKLİK DEĞİL...
CHP MYK sında şöyle oldu CHP PM sinde böyle oldu  tekrar toplanılacak ,bunlar Antalya için mazeret olamaz.
Herhalde birileri CHP için büyükşehiri ,başta Konyaaltı olmak üzere ilçeleri çantada keklik sanıyorsa ,hangi ismi koysam kazanır diyorsa çoook yanılıyor.
Bakın En güçlü Rakibiniz ve kazanma ihtimali oldukça yüksek  AK Partiye ,Şıkır Şıkır Yola Devam diyerek  saygı sevgi muhabbet içerisinde samimi ve kardeşlik duyguları içerisinde Menderes Türel mi ? ,Hakan Tütüncü mü ? derken  Aday adayı Türel'in kutlaması ve Sn Erdoğan'ın resmen açıklamasıyla  Hakan Tütüncü'nün adaylığı gümbür gümbür açıklandı Kendisinede Antalya'da Miting gibi bir karşılama yapılarak kucaklandı. 
CHP'de  mevcut büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek ve  Muratpaşa Belediye başkanı Ümit Uysal arasındaki başkan adaylığı yarışmasında acayip acayip dedikodular rüşvet iddiaları,Partinizin en saygı duyulması gerek ağır topları Veli Ağbaba,Seyit Torun,Ali Mahir Başarır In adlarınında karıştırıldığı  dedikodular ,vay ev alınmış,villa alınmış muhabbeti içkili lokantaların mezeleri olmaktan çıktı sokaklara düştü.
Ya bu partinin Antalya'da bir teşkilatı,üyeleri ,delegeleri var milletvekilleri var ,kamu oyu yoklaması denilen bir araştırma sistemi var bu konuları yıllardır siyasi tecrübenizle siz bizden daha  iyi biliyorsunuzdur.
Antalya gibi bir şehirde yılların belediye başkanı Muhittin Böcek ve Yıllarını bu partiye vererek yükselmiş Türkiyede bir çok ilden büyük Muratpaşa ilçesinde başarısını ispat etmiş bugün bende büyükşehire aday adayıyım diyen Ümit Uysalı , iki önemli siyasi insanı günlerdir dedikodulara boğdurmak  malzeme yapmak nerdeyse analarından doğduğuna pişman etmek  kimin hakkı.Yazıktır Günahtır Sn Başkan.
SİZ CHP NİN GENEL BAŞKANI DEĞİLMİSİNİZ ?
Çağırın sayın başkan iki adayı Uysalı,Böceği,koyun önlerine başarı ,tercih durumlarını,yapılan anketleri,anlatın izah edin kimin nerede olmasını kimin büyükşehire aday olacağını Muratpaşaya kimin aday olması gerektiğini ,gerekirse kimin dinleneceğini güzel güzel anlatın  alın gönüllerini  ve lütfen ilan edin artık ANTALYA SİZDEN BUNU BEKLİYOR..
  Köşe yazımımın başlığı ''Siz İyi Misiniz Özgür Özel Bey'' diyerek başlamıştım...
Dilimin döndüğünce kimseyi kırmadan dökmeden itham etmeden köşemi kirletmeden bana yakışacak şekilde  hani derler ya  ''Söz uçar Yazı Kalır '' diyerek  size anlatmaya çalışarak tarihe not düştüm.
ANTALYA'DA  CHP'YE GÖNÜL VERENLER İYİ DEĞİL ÖZGÜR BAŞKAN 
VE ASLA  ANTALYA CHP İÇİN ÇANTADAKİ KEKLİK DEĞİL  ÖZGÜR BAŞKAN 
BİLGİNİZE...
KALIN SAĞLICAKLA....


E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Büyük Antalya diyor ki...
  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika