Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
   
  Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
   
  AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
   
  81 ilde "Narkoçelik-13” operasyonları düzenlendi.  
 
   
  Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar  
 
 
   
  Mehmet KESİM mehmetkesim@buyukantalya.com  
Fettah Tamince’ ye Açık Mektup
12 Mart 2014 Çarşamba

Sevgili PATRON
Dünya malının dünyada kalacağına, kimsenin malıyla, mülküyle öbür dünyaya gitmeyeceğini, bu dünyada yapılan hayır ve hasanetlerin, alınan duaların yerini en iyi bilenlerden birisi olduğunuzu bildiğim için bu köşe yazımı size ayırdım
“Nereden nereye” sözlerinin en anlamlı ifadesini yaşayan bir işadamısınız.
Allah ziyade etsin. “Yürü ya kulum” şansını yakaladığınız bu dünyada gerek iş dünyasında, gerek sosyal yaşamınızda, gerek aile yaşamınızda bugüne kadar  hiç kimsenin hakkınızda bir tek kötü söz söylediğini hem bir gazeteci olarak, hem de bir Antalyalı olarak ne gördüm, ne duydum.
Sizin ve eşinizin hayır kurumlarına vermiş olduğunuz desteği çok iyi bilenlerdenim.
Böylesine maddi bir zenginliğin yanı sıra, manevi bir zenginliğe sahip olmanızın şansı da bence yine Allah’ın bir lütfudur.
Bütün bunları yazabilmemin nedeni gerek iş, gerek  kan bağı olduğunuz yakınlarınızdan müşterek dostlarımızın olması gerçeğidir.
Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde ki işleriniz, devlet adamlarının size güveni ve istikrarlı çalışmanız herkese nasip olmazken, bir anda Phaselis projesiyle kamuoyunda aldığınız tepkiler karşısında yol haritanızın geleceğini yeniden düşünmenizi tavsiye etmem herhalde size “ Bu da nereden çıktı” dedirtmez.
Sevgili PATRON
Bu projeden nemalanacak ağzının suları akarak önünüze kırmızı halılar döşeyen insanlar kendi cebini düşünürken bu güne kadar sizin yarattığınız manevi gücü görmezden geliyor.
Sizin okul almanız, üniversiteye yardımınız, okul yaptırmanız, sıkıntıda olan işadamlarına el uzatmanız ve birçok hayır hasanetiniz, Phaselis projesine karşı olan insanların size karşı yürüttüğü kampanyaların artarak sürdürüleceğini ve sizi yıpratacağına inanıyorum.
Bence gelin bu yatırımı, bu projeyi yeniden gözden geçirin. Her ne kadar yatırım yapacağınız yerin sit alanına uzak olduğunu söyleseniz de burada bulunan ormanlık alanda ki doğal yaşamın mutlaka projenizle değişeceğini siz de herkes gibi bilmektesiniz.
Bu yatırımın bu projenin size maddi getirisinin, manevi götürüsünden neler götüreceğini bence kendiniz hesap etmelisiniz.
Sembol, Rixos olmadan önce de size duyulan güvenle geldiğiniz bu noktada bence bu yazıyı hayra yorun, bir düşünün.
Yüzbinlerce hatta milyonlarca insan için, Antalya’nın tarihi için özel bir yeri olan Phaselis ve yine tahsisi sizin özelinize geçtiğini öğrendiğim Sazak Koyu konusunda ARI KOVANINA ÇOMAK SOKARCASINA bir girişimde bulunarak buradaki ticari projelerinizin size manen neler kaybettireceğini bir düşünün.
İnsanların hayatında yeri olan ve kamuoyuna mal olmuş dünyaca tanınan bu yerlerin yapılanmasında yıllarca beddua almak istemeyeceğinizi düşünüyorum.
Ha bir eksik ha bir fazla yaşamınızın en güzel en güzel günlerinde keyfinizi kaçıracak toplumla sizi karşı karşıya getirebilecek bu yatırım ve projelerden size pek hayır gelmeyeceğine inanıyorum.
Düşmez kalkmaz bir Allah’tır, sözüne güvenerek ve inanarak bu yazımla sizi sadece vicdanınızla muhasebeye davet ediyorum.
Bu yatırımlarınız yüzünden zaten şimşekleri üzerinize çektiğinizi ve kamuoyunda yükselen tepkileri sizi arayanlara nasıl dil döktüğünüzü biliyor ben de herkes gibi gidişatı  takip ediyorum bu konuda manevi olarak bu köşe yazımla size inşallah hayırlara vesile olurum.
Ben bu köşe yazımı yazarken siz Soçi’de kış olimpiyatlarında size duyulan güvenin eseri olarak bitirdiğiniz inşaatların doya doya keyfini sürerken Phaselis ve Sazak Koyu’nun sizin için dünyanın sonu olmadığını düşünerek sağlıklı bir karar vereceğinizi umar başarılarınızın devamını dilerim.
Not: Köşemde her zaman cevap hakkı ve düşüncelerinizin yeri bakidir.


E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Büyük Antalya diyor ki...
  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika